بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت
سرخط خبرها

 متقاضیان مسکن ملی فقط یک روز برای واریز وجه فرصت دارند

  • کد خبر: ۵۳۶۸۲
  • ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸
 متقاضیان مسکن ملی فقط یک روز برای واریز وجه فرصت دارند
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران درباره احتمال بازگشایی سایت مسکن ملی برای جایگزین‌کردن متقاضیان جدید اظهار کرد: آن‌هایی که واریز وجه نداشتند به‌طور قطع حذف می‌شوند و عده‌ای که در ذخیره قرار دارند و قبلا ثبت‌نام کردند و با تکمیل ظرفیت سهمیه استان موفق به ورود به مراحل دیگر نشدند، جایگزین خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، خلیل محبت‌خواه درباره آخرین وضعیت واریز وجه مسکن ملی از سوی متقاضیان و تاییدشدگان اظهار داشت: آخرین مهلت پرداخت واریز وجه اورده اولیه مسکن ملی تا پایان آذر ماه بود، اما برای اخرین بار تا پنجم دی ماه یعنی فردا -روز جمعه- تمدید شد به این دلیل که برخی از متقاضیان اعلام کردند که پیامک واریز به دست آن‌ها نرسیده و از الزام پرداخت قسط اول دیر مطلع شدند؛ بنابراین با دستور معاون مسکن و امور ساختمان وزارت راه وشهرسازی برای آخرین بار فرصت دوباره به این افراد داده شد.

 

وی ادامه داد: از شنبه هفته آینده دیگر وضعیت متقاضیان مسکن ملی در استان تهران و شهر‌های جدید این استان تعیین و تکلیف می‌شود.

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به تعداد متقاضیانی که واریز وجه داشتند گفت: تا روز سه شنبه دوم دی ماه، حدود ۹ هزار نفر نسبت به تکمیل موجودی خود اقدام کردند.

 

محبت خواه افزود: در شهر‌های بالا و زیر ۱۰۰ هزار نفر در استان تهران ۷۳ هزار ۳۷۴ نفر ثبت نام شده در طرح اقدام ملی مسکن داشتیم. در شهر‌های جدید هم این عدد به ۵۵ هزار و ۹۶۲ نفر می‌رسد. از این تعداد حدود ۴ هزار و ۵۰۰ نفر در استان و تقریبا ۲۰ هزار نفر هم در شهر‌های جدید تایید شدند. اما جمعیت آن‌هایی که به مرحله افتتاح حساب رسیدند حدود ۳ هزار و ۳۰۰ نفر در استان و ۸ هزار و ۲۰۰ نفر در شهر‌های جدید هم بودند. این تعدادی که به مرحله افتتاح حساب رسیدند تنها امروز را فرصت دارند که آورده اولیه را بپردازند و آن‌هایی هم که افتتاح حساب را انجام ندادند، امروز می‌توانند نسبت به افتتاح حساب اقدام کنند.

 

وی درباره احتمال بازگشایی سایت مسکن ملی برای جایگزین کردن متقاضیان جدید اظهار داشت: آن‌هایی که واریز وجه نداشتند به طور قطع حذف می‌شوند و عده‌ای در ذخیره قرار دارند که قبلا ثبت نام کردند، اما با تکمیل ظرفیت سهمیه استان موفق به ورود به مراحل دیگر نشدند جایگزین خواهند شد.

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه اولویت بعدی ذخیره‌ها و آن‌هایی هستند که رزرو قرار دارند، گفت:، اما احتمالا سایت برای ثبت نام جدید باز شود چراکه این افراد ذخیره هم وارد مرحله پالایش می‌شوند که احتمال ریزش در این مرحله وجود دارد.

 

محبت خواه افزود: تامین زمین برای اجرای مسکن ملی انجام شده است و در استان تهران ساخت ۷ هزار و ۵۵۰ واحد مسکن ملی آغاز شده است در شهر‌های بالا و زیر ۱۰۰ هزار نفر ساخت مسکن ملی در حال انجام است. در شهر‌های جدید ۲۱ هزار و ۸۸ واحد مسکن ملی تعریف شده است. برای ۱۱ هزار و ۴۵۷ نفر در استان تهران و ۳۴ هزار و ۵۸۸ نفر در شهر‌های جدید زمین آماده کردیم، یعنی آماده اجرای مسکن ملی در این اراضی هستیم.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->